Zondag 17juli2016 Wijgmaal

Met z’n vijven gestart in Wijgmaal (Timmy, Dirk, Marc, Willy en mezelf). Allen zijn we gegaan voor de 44km. Eerst richting Leuven langs de Dijle en dan begon het pas in Herent en omstreken. Amaai: er werd al direct gevlamd vond ik. (Maar dat vind je waarschijnlijk altijd als je even niet meer hebt gebiket). Het eerste bosje was al direct op en neer. Ik denk wel 5 keer naar beneden en naar boven. Maar wel heel leuk. Dan verder richting Bertembos en streek (Meerbeek,…) Na de bevoorrading waren het vooral veel veldwegen waar hier en daar het gras toch vrij hoog stond. Het gaf me zondag echt wel een zomers gevoel: goed weer, zo goed als geen modder, en het versgemaaide hooi maakte het zomergevoel kompleet.
Als we aankwamen hebben nog een terrasje gedaan en dan kwam Pieter, Danny en Jos ook nog aan. In total met 8man. En het hadden er misschien meer kunnen zijn.
In alle geval leuk geamuseerd.
Salukes
Bert
Volgend week-end moet ik forfait geven.

The Lego Batman Movie (2017)

Geef een reactie

Posted by: Bert Daniels on

Spring naar werkbalk