TT Villers-La-Ville

Zondag met Ronny en Johny gestart in de ruïnes van de abdij van Villers-La-Ville.
Onmiddellijk een stevige klim. Dat belooft. En jawel, wat een streek. Het heeft mij enorm verrast. Een paar keer waanden we ons in het Hallerbos, vol met blauwe boshyacinten, maar het was wel degelijk in de streek van Court-Saint-Etienne. Het zuiden van Waals-Brabant see this.
4klimmetjes ben ik niet boven geraakt. Deels door mijn conditie, maar ook deels dat het gewoonweg niet te doen was. Ook 2maal op mijn smikkel. Er is nog werk aan de winkel om fit te zijn tegen ons week-end. Jawel, binnen 2 weken al.
In alle geval, training loont. Ronny en Johny zijn getraind. Ik heb ze beiden moeten laten gaan op het einde. Maar ze hebben steeds op mij gewacht.
53km met 1100 hoogtemeters.

Laat maar weten wie er naar Haacht is geweest.
Salukes
Bert

One Comment so far:

Geef een reactie

Posted by: admin on

Spring naar werkbalk